wp0ea37490.png
Startpagina
Diensten
Ervaring
Contact
Feedback
Links:

 

ERP Freelancing

Groevenbeekstraat 38 * 1333 XK * Almere * Nederland

Tel: +31 (0)6 30450502 * KvK:39097348 * BTW: NL****.91.040.B01

 

ICT-projecten worden doorgaans gekenmerkt door projectkosten die hoger uitvallen dan geraamd, mijlpalen die keer op keer overschreden worden en een organisatie die wel wil, of toch niet.

 

Is het project eindelijk gereed dan blijkt het beheer toch meer te omvatten, dan in eerste instantie was aangenomen.

 

 

Advies

Heeft u eerst met de voeten in de modder gestaan? Informeer, oriënteer en vraag! Extern dat kan, maar vraag ook zeker intern om raad. Sta open voor verschillende ideeën, technologieën en weeg opties goed af. Wie zijn de experts die u kunnen helpen? Door schade en schande wordt men wijs. Maar waarom zelf alles ondervinden?

 

 

Beheer

80% van de kosten zitten in beheer ten opzichte van de 20% die in de ontwikkelfase worden gemaakt. Het zijn koeien van waarheid in de ICT-wereld, maar worden in de praktijk keer op keer bevestigd. Er zijn mogelijkheden om het beheer te optimaliseren en zo kostenbesparingen te realiseren.

 

 

Ontwikkeling

Kleine aanpassingen in de software, nieuwe rapporten of toegevoegde functionaliteit kunnen net dat beetje extra zijn dat het bedrijfsproces nodig heeft om optimaal te renderen. Daar waar mogelijk is de dienstverlening erop gericht om ook hierbij u van dienst te zijn.