wp0ea37490.png
Startpagina
Diensten
Ervaring
Contact
Feedback
Links:

 

ERP Freelancing

Groevenbeekstraat 38 * 1333 XK * Almere * Nederland

Tel: +31 (0)6 30450502 * KvK:39097348 * BTW: NL****.91.040.B01

 

Welkom op de site van ERP Freelancing.

 

ERP Freelancing biedt  zowel in de profit, als in de non-profit sector diensten aan op het gebied van advies, beheer en ontwikkeling van ERP systemen (JDEdwards / EnterpriseOne / Oracle).

Met ERP (Enterprise Resource Planning) systemen wordt in het algemeen gedoeld op software welke geïntegreerd ondersteuning biedt aan administratieve, logistieke en financiële bedrijfsprocessen binnen een  organisatie. Kenmerkend voor dergelijke systemen is, dat ze vaak platform onafhankelijk zijn. Op deze manier zijn ze breed toepasbaar bij verschillende organisaties met elk hun eigen ICT- infrastructuur. Een ander kenmerk is dat er toch vaak relaties zijn met andere applicaties binnen de organisatie die voorzien in functionaliteit waarin het ERP systeem niet kan voorzien. Hoe hiermee om te gaan is een probleem dat bij veel organisaties speelt.   

 

De implementatie, een release wisseling of technische migratie  van een ERP systeem gebeurd vaak in samenwerking met de implementatie partner. Dit zijn veelal gecompliceerde trajecten die veel tijd in beslag nemen.

De inhuur van extra capaciteit kan in die situaties een wenselijke oplossing zijn, om de dagelijkse werkzaamheden niet in het gedrang te laten komen.

 

Ook kan het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een nog niet vervulde functie, of de langdurige ziekte van een werknemer aanleiding zijn voor de inhuur van tijdelijke capaciteit om het cirkeltje rond te krijgen.

 

Wat de aanleiding ook is... wij bieden onze capaciteit(en) graag aan.

 

 

 

Activiteiten die leiden tot een snelle inzetbaarheid zijn onder andere de volgende:

 

Kennis overdracht / Opleiding

Trouble shooting

Test werkzaamheden

CNC activiteiten

Installatie ESU’s en ASU’s

Rapportages

Gebruikersondersteuning

Systeem documentatie

Handleidingen

Procesbeschrijving

Database beheer